lördag 27 augusti 2011

Kan inte nåt av kvarteren heta Zuccini-kakan?









Kvillebäcken anlitade Stadsjord för att förgylla ett kundmöte 200 meter från Kvartersodlat. Lägenheter, grönskan, kommunikationerna, standard och räntor diskuterades. Och den beryktade zuccini-kakan från Stadsjord/Kvartersodlat bjöds, dissikerades och segrade. Tack för att ni bjöd in oss som catering-partner.
Lördagens tältmöte hölls i nordöstra hörnet av byggområdet. Här har pålkranarna kommit igång och lägenheterna ska vara klara inom ett år. Ungefär 200 personer kom och tittade och diskuterade de nya kvarteren. Och Stadsjord/Kvartersodlat hade tre personer på plats och gavs tillfälle att presentera odlingarna och samarbetet med SND Lundby och Kvillebäcken. Nästan 100 bitar kaka gick åt och vi hörde bara positiva omdömen. Har ni hört nåt annat så får ni höra av er så går vi ut med ett tillrättaläggande i stora bokstäver.
Kaka från kvarteret
Zuccini-kakan som Stadsjord serverade är bakad med ekologisk råvaror. Del av zuccinin och all kryggtagetes kommer från rivningstomten intill. Dessutom trollade stadsjordarna fram en marängkaka kryddad med lavendel. Spännande och gott, tyckte gästerna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar