torsdag 4 augusti 2011

Tack alla som förgyllde trädgårdsträffen den 4 augusti!

Kvartersodlat fika- och informationträff den 4 augusti. Rivningstomten trivdes med alla trevliga gäster. Tack alla som kom.
Kvartersodlat ska vara en plats för odling och samtal om mat- och hållbarhetskultur. Vi testade på torsdagskvällen den 4 augusti. Ungefär 15 personer kom till träffen för att lyssna in vad som händer på tomten vid Vågmästarplatsen och för att berätta om egna förväntningar på det framtida och samtida gröna Lundby.
Kvartersodlat är kopplat till en studie om mat- och hållbarhetskultur i Lundby och torsdagskvällen resulterade i flera bra tips på intressanta platser i Lundby för mer odling och duktiga aktörer på området mat och odling.
Var vänlig ange din granne!
Om du vet någon som är en hejare på odling och mat och som vill utveckla sin kunskap tillsammans med Stadsjord/Kvartersodlat så är det dags att du anger denna man eller kvinna!! Det handlar om att göra en grönare, mer hållbar och roligare stad.
Suverän bagare i Lindholmen
Ett av tipsen är att man inte får missa den relativt nya bagaren som etablerat sig på Lindholmen. Bakat, heter bageriet. Fler tips por favor!

Vi glömde skicka runt adresslista på torsdagsmötet. Ni som inte mailat och anmält er, snälla maila NIklas Wennberg och lämna telefon. Niklas@hylapond.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar