torsdag 10 september 2009

Grisvolontärer sökes!


Kära Högsbobor och andra närboende! Tack för att ni har välkomnat våra grisar Måla, Sötnos och Vovven! Nu behöver vi fler hjälpande händer för matning och tillsyn. Kan du vara med 30 minuter någon gång i veckan eller månaden? Eller gärna mer. 
Grisarna får mat två gånger om dagen och samtidigt fylls deras vattenho på. Dessutom kollas stängsel så att allt är okej. Viktigt är förstås att hinna prata litet med grisarna och gå in och gulla med dom om man vill. 
För att gå med i Grishjältarna ska du tycka om djur, vara minst 16 år och vara med på en introduktion om grisskötsel. Du behöver inte ha utbildning eller vara van vid grisar. Första gången går man bredvid någon som är van. 
Hör av dig om du vill anmäla dig eller har frågor. Du är hjärtligt välkommen att ringa eller maila Niklas Wennberg, verksamhetsledare Stadsjord. 0703-70 80 04, niklas@hylapond.se


1 kommentar:

 1. Det är helt underbart att vara Grisvolontär! Grisarna är snälla, söta och gulliga tycker både min 7 årige son och jag. Vill du bli snuffad på av ett nyfiket gristryne, vara efterlängtad så dom skriker efter dig! (när du kommer med mat) och vill göra en god gärning då är detta något för dig. Håll utkik efter artikeln som kommer i Metro nästa vecka.

  Bli volontär, ni kommer inte att ångra er! :-)

  Glada hälsningar
  Carina Sundqvist
  www.inspirationsbyran.se

  SvaraRadera